Jornada ambiental a l’Observatori de Pujalt – Dissabte 16 de juny

Amb motiu de la “Setmana Europea de l’energia sostenible i segura” que es portarà a terme del 18 al 22 de juny l’Observatori de Pujalt organitza la “Jornada ambiental”:

HORARI:
17:30h. Xerrada “El clima, la sostenibilitat i el medi ambient” que pretèn posar de partida el problema del canvi climàtic actual, veure que la causa principal està en l’energia i el consum de recursos i debatre solucions fent veure que tan sols fent un ús sostenible dels recursos que ens dóna la Terra podrem continuar.

Una vegada acabada la xerrada hi haurà una mica de pica a pica per tal de poder facilitar el debat sobre la primera xerrada.

19:15h. Xerrada “L’estat dels boscos a Catalunya”. Aquí es parlarà dels diferents tipus de boscos que hi ha a Catalunya, de les funcions del bosc, dels problemes de conservació del bosc i de l’estat actual dels boscos a Catalunya. Aquesta xerrada la portarà a terme la Montse Clapers de l’empresa “Gaia. Serveis Ambientals”, amb més de 20 anys d’experiència treballant per la millora del medi ambient.

22:00h. Observació astronòmica amb AstroAnoia i l’Observatori de Pujalt.

La jornada és totalment gratuïta amb berenar inclòs. El sopar no està inclòs.
Per motius d’organització es demana reservar plaça trucant al 620 136 720.

Més info: www.observatoridepujalt.cat

Deixa un comentari