Casa Mestres

Som una família d’agricultors de 600 anys d’història a Vilamajor, un dels cinc nuclis urbans del municipi de Pujalt (Anoia, Barcelona).

Els allotjaments de Casa Mestres eren originàriament un paller, anterior al 1850, i una petita granja de conills annexa, situats als afores de Vilamajor, ia partir dels quals es va construir la nova casa pairal de la família. Nosaltres hem rehabilitat els dos locals donant a lloc als dos apartaments rurals que herederan seu nom: La Pallissa i el Coniller. Disposen de tot el necessari per gaudir d’una estada captivadora.
L’explotació agrícola de la família es dedica al cultiu de cereals de secà i recentment s’ha recuperat a la zona i cultivem una varietat de cigró autòctona, el Cigronet de l’Alta Anoia. També tenim cura una granja de cria i engreix de perdius i vaques alletants.

Els dos apartaments independents disposen de totes les comoditats tant a l’interior com a l’exterior i estan assolellats tot el dia ia peu de natura. Es poden llogar junts o de forma independent.
Un pati ampli amb barbacoa.
Wi-fi.
Llits supletoris i bressols.

Direcció

Casa Mestres – Vilamajor

08282 Pujalt

Barcelona

Per a més informació o reserves visiteu la web de Casa Rural Casa Mestres o contacteu mitjançant el seguent correu info@casamestres.com